Mini Juhannusruusu

Sieltä se uusi vuosikin taas tupsahti. OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA! Toivotaan että tämä vuosi 2017 olisi blogilleni vähän rikkaampi kuin edellinen. Ja sehän tarkoittaa sitä että tämän bloggarin pitäis olla vähän, tai aika paljonkin ahkerampi käsitöiden saralla. Katsotaan miten “äijän” käy!!

Eka työ tältä vuodelta oli yhden oranssin ontelokudekerän tuhoaminen. Sitä oli jäljellä vajaa kilo ja lisää en haluaisi enäää hankkia, (kun tuo oli jo viides vyyhti, jonka olin isoa mattoa varten aiemmin hankkinut) joten piti vain katsoa, mitä tuosta määrästä tulee…pikku juhannusruusu

Pikkuruisessa yläkuvassa näkyy eka aloitus, jota tein lähes koko kerän, mutta empä ollutkaan tyytyväinen…joten purin ja aloitin uudestaan paremmalla menestyksellä. Ajattelin kokeilla, mihin asti juhannusruusun kuvioo pääsen…enkä tietenkään kovinkaan pitkälle päässyt, mutta siihen sitten päätin lopettaa, mihin lanka riitti, ilman mitään reunan viimeistelyä, joka ois tietty tehnyt tekeleestä viimeistellymmän näköisen.

Tuotoksesta tuli hiukan pieni (halk.61cm) matoksi, mutta paksu esim.pöytäliinaksi. Mutta toisaalta…kokeilin sitä arkun päälle, jo oikeastaan se istui siihen ihan hyvin.:) Paitsi…värit huoneen muun sisustuksen kanssa hiukan riitelee…

P.S Sorry kuvien epätarkkuus, koska kännykäni kamera ei ole niitä parhaita!!:(liina ja hani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *