Kylpytakki taaperolle

 

Nyt olisi eräs vanhasta uutta-ompelutyö vuorossa. Lähtötilanteessa oli vanha, puhdas ja ehjä miesten flanellinen plankkaripaita, joka oli jo kauan ollut käyttämättä. Ja lopputuloksena on lasten kylpytakki.

inCollage_20220303_194259771 1

Paidan tuunausta miettiessäni keksin, että siitä voisi ehkä tehdä jotain lapselle, koska sukuumme oli tullut uusi vauva. Ja koska kangas on suhteellisen paksua, päädyin kylpytakkiin. Siitä riitti kangasta n. 100cm kokoiseen takkiin. Vähän tosin joutui ottamaan avuksi toista kangasta, jota käytin esim. alavaroihin ja hupun vuoriin, mutta ajatus kuitenkin oli taas se ettei kaupasta tarvitse mitään uutta hankkia. Taskuihin lisäsin  söpöt kisut trikookankaasta. Vyöhönkään ei tarvinnut kangasta käyttää, koska olin säästänyt eräästä vanhasta kylpytakista froteisen vyön siinä mielessä, jos sitä vaikka joskus johonkin tarvii. Ja nyt tarvitsi. Taidan säilyttää tämän takin jonkin aikaa vielä omassa varastossani ja kenties erään pikkuneidin kasvettua muutaman vuoden, annan sen hänelle.

inCollage_20220303_193452975 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *