Ruusupusero miehelle

Siis olen aivan ihastunut Babushka Roses-kuosiin, ja sitähän löytyy monessa värissä. Jee Jee!

Ajattelin tehdä joululahjaksi eräälle läheiselle hupparin ja puntaroin kauan kuosin kanssa, kunnes päädyin tilaamaan Ommelliselta ruusucollegea ihanassa sävyssä. Puseron saaja oli kerran ohimennen kehaissut kuosia sen nähdessään. Tosin tietokoneen ruudulla se näyttikin turkoosimmalta kuin livenä, joten mietin, että kuinkahan petroolimpi mielyttääkään. Itse kun avasin postipussin, niin kuosi näytti aivan täydelliseltä ja ruosteinen resori siihen täydellisesti sopivalta. Ja näin myös silmissäni, että värit mätsäävät täydellisesti juuri sille henkilölle, joka hupparin saa.

Ommellisen oma huppari näytti mielestäni niin hyvin istuvalta mallien päällä, että päätin samantien tilata ne kaavat itsellenikin, ettei tarvii alkaa muokkailemaan mitään muita sopiviksi. Joten ei muuta kuin kaavat leikkuuseen ja kangas esipesuun.

inCollage_20211229_131740853

Aika viime tippaan jäi ompeluhommat, mutta suhteellisen sujuvasti sain ommeltua hupparin joulupakettiin laitettavaksi. Lisäsin pituutta sekä miehustaan että hihoihin, mutta muuten en muokannut M-koon kaavaa yhtään. Kaava on todella hyvin istuva sekä valmiiksikin reilun mittainen. Etupuolelle ylettyvä takakappale ja taskut ovat mielestäni kiva yksityiskohta. Myös kaulus/huppu on todella toimiva kokonaisuus. Kaksoisneulalla sai siististi viimeisteltyä saumoja ja hupunreunaan laitoin vielä  http://www.majapuu.fi/ :sta tilaamani ompelumerkin.
inCollage_20211229_132307013 1

Olin niin onnellinen että joululahja istui juuri hyvin saajallensa, joka myös oli silminnähden tyytyväinen tuotokseen. 🙂 Kyllä miehillekin kukat sopivat ja hyvä että jotkut miehet ovat sen itsekin sisäistäneet!! 😉

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *