Shortsit

unnamed (1Talvea ei kunnolla tunnu tulevan ( paitsi tietenkin juuri nyt rupesi todenteolla pyryttämään lunta, kun ajattelin, että tänne marmatan huonosta talvesta!!), niin päätimpä tekaista shortsit seuraavan kesän toivossa. 🙂 Tai oikeastaan tuunata!

shortsit ennenHylkäsin käytöstä eräät kivat Lindexiltä ostetut oranssit farkkutyyliset housut niihin tulleiden voikukan läiskien takia. Ne ei siis todellakaan olleet mitkään työhousut, mutta innostuinpahan kerran ohimennen nykimään pihastamme ylimääräisiä törröttäjiä, ja siinähän se sitten oli niiden housujen kohtalo. Voikukkahan on ja pysyy!!

Yksi ihana kirppislöytö, pitsiliina, oli sotkeutunut steariiniin, niin päätin laittaa senkin uusiokäyttöön.shortsit jälkeen

Uudet pökät valmistuivat suhteellisen kivuttomasti. Lahkeet vain poikki ja tuunaamaan! Pitsit on ommeltu lähinnä vain suoraan lahkeen päälle ja lankeensuihin. Sivusaumaa ratkoin toiselta puolelta enemmän ja toiselta vain ihan hiukan saadakseni pitsit kätevästi huoliteltua sauman sisään.

Nyt saa siis kesä tulla!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *