Tukholman tuliaiset

Tämä kevät ja kesä on ollut varsin onnistunut matkailun saralla, nimittäin olen päässyt käymään kolme kertaa Suomen ulkopuolella. Siis todella epätavallista meikäläiselle! Ja uskomatonta kyllä, mutta matkailuinnostukseni ei ole yhtään hiipunut vaan voisin kyllä taas lähteä johonkin…:)  

Tallinnassa tosiaan oli tarkoitus käydä läpi tiety kaupat, jotka löytyvät kaikki samalta suunnalta. Koska aika oli rajallinen, muualle ei enää keretty. Eli paikat olivat Karnaluks https://shop.kl24.ee/, Kangadzungel XXL http://www.kangadzungel.ee/e-kauppa sekä Abakhan Fabrics http://www.abakhan.ee/ No, näissä sitten vierähtikin loppujen lopuksi sen verran aikaa, että muut tallinnan kaupat jäivät sitten ihan pikakatsannalle! Mitään kankaita en löytäny mukaano, vaikka oli hyvin selvät sävelet, mitä haluan ostaa. Sellaisia siis ei vain ollut. Mutta Karnaluksista löysin kaikkee pientä kivaa, muutamat bambulangat ja oranssin ontelokuteen. Hinnat olivat kohdillaan, vairsinkin langoissa. Taisivat olla noin puolet Suomen hinnoista! Valitettavasti en tajunnut ottaa kuvaa ostosläjästäni.

Kreetan reissulla näin Hanian keskustassa yhden lanka- sekä yhden kangaskaupan, joissa uteliaisuuttani pyörähdin, mutta aika pian ne oli nähty. Netistä en juurikaan löytänyt infoa Kreetan kangaskaupoista, joten ei ollut mitään osoitetta tiedossa, johon suunnistaa.

WP_20160731_21_38_26_Pro

Tukholman kauppavalikoimaan tutustuin etukäteen netissä. Kun matkassa ei ollut muita käsityöintoilijoita mun lisäks, niin päätin että käyn vain yhdessä liikkeessä, Ohlssons Tygerissä http://www.ohlssonstyger.se/, joka on suht keskeisellä sijainnilla. Juu, ja siellä sitten kävinkin. Sisääntulokerroksessa oli vain sisustuskankaita, joten siirryin heti alakertaan. Siellä oli sekä pakalla että paloina kankaita. Hinnat olivat ehkä hiukan huokeammat kuin meillä ja alennuksiakin oli sopivasti. No, etsimiäni ruusukankaita en sieltäkään löytänyt, mutta jotain silti tarttui mukaan. Ja nyt ajattelen, että ostinkohan liikaa, mutta kun ajattelin, ettei sitten ainakaan lopu kesken. Munhan ei oikeesti pitäis ostaa kangasta vaan varastoon, mutta ostin nyt sitten kuitenkin…

WP_20160731_21_39_31_Pro

Laadukkaita trikoita -30% sekä palakorista joustava puuvillakangas http://www.ohlssonstyger.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *