Päivitystä

Heissan vaan!!

Kyllä on mennyt laiskaksi tää mun bloggailu, sorry sorry kaaheesti! Käsitöitä on kyllä tullut tehtyä, enemmän tai vähemmän, vähän kausiluontoisesti,  mutta päivitykset tänne tulee aika viiveellä, ja joitain pikkujuttuja on vieläkin tulematta vaikka tuotteet on tehty. Olen myös tehnyt jonkin verran erilaisia korjausjuttuja eli housun lyhennyksiä yms. mutta niitä nyt en tänne ole laittanut erikseen, kun ei isompiakan juttuja tahdo tulla laitettua ajallaan. Täytyisi kyllä petrata asiassa, koska jos joku tätä lukee, niin olisi edes vähän mielenkiintoisempaa.

Nyt on ollut vähän taukoa ompelusta ja koneet on lähes käyttämättömänä olleet pöydän koristeena, kun en niitä korjannut pois, siltä varalta jos vielä teenkin jotain. Kesäisin tulee aina sellainen aika, ettei oikein käsityöt, ainakaan ompelu ole ajankohtaisia. Ulkona viihtyy paljon paremmin! Miehen kaukalopallohousut taisin viimeksi korjata ennen taukoilua, mutta ihan nyt viime päivinä olen kyllä lyhentänyt pari omaa toppiani. Ja sellainen pieni ompeluinnon poikanen taas iskikin, että jospa alkaisi jotain tekemään. Farkkua esim. olisi vielä kangaskorin täytteenä. Toisaalta olis tässä mustikanpoiminta päivänpolttavampi aihe ja siivotakin pitäis, ja vielä muutama matto pestä ennen loman alkua…

WP_20160629_08_30_07_Pro

Alkukesän Kreetan-reissulla aikaansaatuja tiskirätin alkuja. Langat ostettu keväällä Tallinnasta Karnaluksista ja tuntuvat riittävän todella moneen rättiin. https://shop.kl24.ee/

Tässäpä kuva räteistä, jotka tuossa ylemmässä kuvassa ovat tekovaiheessa! Lankaa jäi vielä!rätit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *