Kissakankaasta…

tyyny ja verhot

Kissakankaasta olin joskus tehnyt salusiinin keittiön ikkunaan sekä matalan kapan verholautaan. Mutta sitten jossain vaiheessa verho siirtyi uuden kotimme ikkunaan käyttöön ja yläkappa jäi käyttöä vaille. Sille sitten löytyi vähitellen käyttöä eri tarkoituksiin.

kissatyyny

Tyynynpäällinen syntyi pitkänmalliseen tyynyyn tyttärelle, jonka huoneessa kissakappa tällä hetkellä on. Reunat päälliseen syntyi farkunlahkeista, jotka olivat jääneet yli farkuista shortseiksi-projekteista. Päällinen syntyi nopsaan, edes vetoketjua en laittanut vaan ompelin päät alapuolelta keskeltä päälekkäin.kisatyyny takaa

Myös keittiön työpöydällä olevaan hyllyyn yläkapan pätkästä sain verhon, jonka taakse kätkeytyy hyvin kahvit, suodatinpaperit yms. Tähän tarkoitukseen tarvitsi ainoastaan pätkäistä sopivan mittainen pala ja ommella toinen reuna, Korkeus sattui olemaan juuri sopiva ja yläreunassakin oli valmiiksi kiinnitysnauha. Hyllyyn siis vain tarralla kiinnittyvä toinen puoli nauhaa! Ja se on siinä!

kissaverho

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *