Isompi Marimekkopussukka

marimekko-laukku

valmis laukku

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2015!

Marimekko-kangasta oli vielä jäljellä. Aiemmin tästä siis valmistui pikkulaukku kaverille ja nyt samainen kaveri sai vähän isomman laukun. Hiukan nyt jouduin kyllä käyttämään apuna oman kangaskaappini sisältöä, jotta laukulle tulisi tosiaan kokoa, ja sinne  mahtuisi vähän muutakin kuin lompakko. Tein myös sisälle taskut kännykkää tms.varten. Hihnan sain farkunlahkeista, jotka olivat jääneet yli shortsiksi-lyhennysoperaatiossa. Tähän lahkeet kuluivatkin lähes kokonaan, koska tein hihnasta aika pitkän. Ja jopa niin pitkän että käyttäjä joutuikin hieman lyhentämään sitä.  🙂 Tämä valmistui jo ajat sitten, joskus marraskuussa ehkäpä, nythän on nimittäin jo tammikuu.

vetoketjukaitale

vetoketjukaitale

 

hihna

hihna

sisäpuoli

sisätaskut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *