Ompelupöydän suojaverho

ompelupöytäTässä tällanen tosi simppeli ompelus.  Muutettiin noin vuosi sitten ja en saanutkaan enää ompelupöytääni “piiloon” kodinhoitohuoneeseen. Ainut sopiva paikka sille löytyi ns. aulasta talon keskeltä. Eli paikasta josta on läpikulku joka suuntaan. Koska pöytä on niin keskeisellä sijainnilla, niin siihen oli pakko kehittää jotain suojakangasta, ettei näyttäisi tyhmältä töröttäjältä metallijalkoineen. Pitkään mieltin, millaisen kankaan siihen keksin, mutta loppujen lopuksi laitoin kaapista jo valmiiksi löytyvän kankaan , jonka olin joskus ostanut Kodin Ykkösestä palana vain siksi että oli niin hieno. No tulipahan sekin nyt käyttöön. Väriltään se sopii just hyvin tuohon tilaan.

Pöydän alle,verhon taakse kätkeytyvät hyvin jakkarat ja ompelukoneet silloin, kun ompelukset ei ole ajankohtaisia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *