Farkkukassi

farkkulaukkuFarkkuja kun oli vielä jäljellä,  niin sitten tein tälläisen kassin, johon sain alunperin idean eräästä farkkulaukkuihanasta kirjasta, jossa oli tosi mahtavia ideoita farkkujen uusiokäytöstä, mm. tämäntyylinen kassi. Liitän kuvan tähän siitä, sekä myöskin toisesta mahtavasta laukkukirjasta, josta saa hyviä ideoita ja valmiita kaavoja laukkuihin.kirjat

Tämä laukku on hiukan isompi käsiveska, johon saa vaikka kauppareissulla maitopurkin ja muutaman muun ostoksenkin mahtumaan, niin säästyy muovipussin ostolta. Tähän mahtuu myös juuri sopivasti kansio, eli sopii vaikka luennolle mukaan!

Tähän käytin samoja farkkuja kuin äskeiseen hameeseen sekä vielä yhtiä farkkulegginssejä, sekä samettihameen kangasta. Ensiksi leikkasin housuista takataskun  sekä sen ympärille epämääräisen muotoisesti takalahjetta, ja sitten sen ympärille vähitellen milloin minkäkin mallisia suikaleita, niin kauan, että sain sopivan kokoisen kappaleen kassia varten. Ja toinen puoli samanlailla, tosin aivan omannäköisekseen. Ja siihen ei enää ollut  valmista taskua, joten sen tein itse lahkeesta.

hihnat vyötärökaitaleesta+samettihameen vyönlenkeistä

hihnat vyötärökaitaleesta+samettihameen vyönlenkeistä

Laukun vuorikangaskin löytyi omasta kaapista sekä nauhat ja napit sekä myöskin toimiva vetoketju eräästä matonkuteeksi menossa olevasta vaatteesta. Joten kangaskauppaan ei tämän ompeluksen takia tarvinnut lähteä.

En tiedä tarvitsisinko edes tälläistä laukkua, mutta tulipahan kuitenkin tehtyä:)

laukku sisältä

laukku sisältä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *