Rantakassi

Ihanaa! Kevät taitaa vihdoinkin tulla. Kevään eka sadepäivä kohta takana, eli  lumet saa kyytiä. Tämän päivän aloitin avannossa käynnillä, jee jee, ja oli vähän jo avantokin suurentunut ja sen ympärillä varsin vetistä, kun muutama päivä sitten oli vielä lumista ja joku siellä jäällä vielä lenkkeilikin. Vesi kyllä oli edelleenkin yhtä järkyttävän kamalan kylmää, mutta niiin virkistäväääää!!!!

Kävin myös päivällä hikijumpassa läheisellä koululla, kun kerrankin olin kotona enkä töissä,  kolme viime lauantaita nimittäin tuli lusittua työpaikalla, ei kivaa.. Pikkulenkilläkin vielä kävin, koska oli pakko saada vielä raitista ilmaa. Esikoisen sain houkuteltua mukaan sillä että poiketaan samalla reissulla kaupassa. Kävely ei kylläkään tullut kysymykseen, mutta pyöräily kyllä, eli yritin sitten itse siinä vierellä osan matkaa oikein juosta, että ois tehokkaampaa. Nyt on siis hyvä mieli kun on jotain tullut tehtyä, eikä vaan sohvalla  maattua:)

vahakangaskassi

keittiön pöytäliina uudessa uskossa

Liitän tähän yhden kassin, jonka tein vanhasta keittiön vahaliinasta. Sain kassiiin idean suoraan eräästä

sivutasku

sivutasku

kirjastosta lainaamastani kirjasta. En nyt muista sen tarkkaa nimeä, mutta siinä oli paljon ideoita ja ohjeita vahakankaiden käyttöön. Käytössä vahaliinat yleensä kuluu jonkin verran, eikä niitä sitten halua enää käyttää, mutta kuitenkin osittain ovat ihan siistejä, joten niistä kohdista saa maniosti jotain tehtyä. Toistaiseksi omat ompeluksen on jäänyt tähän yhteen työhän, mutta pitäis kyllä tehdä lisää. Kaapista löytyy vielä käyttämättömiä liinoja.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *