Tuunattu farkkuhame

ennen, tässä vaiheessa jo hame saksittu, kun unohdin kuvata ja kuvasta puuttuu vielä parit farkut, joita käytin

ennen, tässä vaiheessa jo hame saksittu, kun unohdin kuvata ja kuvasta puuttuu vielä parit farkut, joita käytin

jälkeen, edestä

jälkeen, edestä

No nyt vihdoinkin liitän tähän uusimmat farkkutuotokseni, kun lopultakin kaikki kuvat niistä ovat koneella. Ekaks tein itselleni hameen.

jälkeen, takaa

jälkeen, takaa

Käyttämättömänä kaapissa kiekkui yksi musta lyhyt hame, jonka helmaan oli vissiin mennyt joskus hammastahnaa tms, joka ei ole lähtenyt millään pois. Eli se odotti uutta elämäänsä, ja lisäksi oli veljen vanhat resuiset farkut ja vielä miehen, kylläkin ihan ehjiä, mutta hylättyjä farkkuja. Joten musta hame vain poikki ja farkunlahkeista + mustasta helmasta  uusi helma. Valkoinen läntti jäi sopivasti laskoksen pohjaan:)

Olin aina haaveillu että pitäis tehä sellainen laskostettu farkkuhame, mut en ollu saanu aikaseks, ja nyt oli intoa sen verran että rupesin taitteleen laskoksia. Tosin niin laiska olin, etten jaksanu mitään mittailla, vaan näppituntumalta vain laskostelin. Joten saanen anteeksi mahdolliset millierot!  Äkkiä kun piti valmista saada..

IMG_4158

Isännän farkuista vielä löytyi ehjiä taskuja, joita laittelin tuomaan ilmettä hameeseen. Helman viimestelyä varten piti käydä sen verran kangaskaupassa, että sai ostettua pätkän puuvillabrodyyriä siihen.

 

MUNARIKASTA PÄÄSIÄISTÄ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *