Kevättä odotellessa!

Kevät pitäisi tulla, mutta pakkaset senkun vaan paukkuu.  Aurinkoista kyllä on lähes joka päivä ollut ja tosi hyvät ulkoilusäät. Tänä aamuna kävinkin tekemässä hiihtolenkin -10 asteen pakkasessa ja nyt on hyvä mieli, kun tuli jotain liikunnallista tehtyä vapaapäivänä. kuva0057

Ompelukonettakin olen hiukan käyttänyt, muutaman pienen  korjaushomman sain aikaiseksi. Tein taas vaihteeks yhden topin kahdesta. Yhteen keltaiseen spagettiolkaintoppiin piti saada  lisää pituutta. Eli olkaimet pois ja tilalle mustan topin (jonka helma jo aika reikäinen ja epäsiisti) yläosa, niin sain topista pitemmän. Ideana on siis että voin pitää sitä työpaidan alla, joka yksin on ainakin tiukkojen housujen kanssa vähän lyhyt, ja siihen sopii just keltainen väri. Eli pitkän topin kanssa se on paljon pukevampi. Oli hyvä että sain sen jatkettua vanhalla, eikä värilläkän niin ois ollut väliä, koska se jää kuitenkin vain alle piiloon. Pääasia oli että keltainen helma pitenee. Noniin, olikohan liian monimutkaisesti selitetty.. Kuvaa nyt ei ole, kun lopputulos ei niin kovin ihmeellinen ole.

This entry was posted in Muut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *