Pitkä toppi

Lindexin hihaton sekä spagettiolkaintoppi

Lindexin hihaton sekä spagettiolkaintoppi+niitä iänikuisia pyjamapakkauspitsejä. Helmet Seppälästä

Tässä tällainen pitkä toppi, jonka innostuin tekemään vähän aikaa sitten. Pitkään olin jo harmitellut, kun oranssi hyvän mallinen ja kokoinen toppi oli jostain saanut helmaansa tahrat, jotka ei pesussa irronneet, ei sitten millään. En kuitenkaan ollut keksinyt, minkä kanssa siitä saisi uuden topin. Mutta nyt tuli mieleen, että musta spagettiolkaintoppi oli jo vähän aikaansa elänyt, mutta näin, osa siitä toiseen yhdistettynä toimii kuitenkin. Ja kun noita pitsejä kaapissa tuntuu aina vaan riittävän, niin pistimpä sitten tähänkin toppiin niitä vähän elävöittämään yksivärisiä sävyjä.

En tajunnut ottaa ennen uudistusta ennen-kuvia, niin näkisi mistä nämä ovat syntyneet. Mutta tästä lähin yritän , jos vain mahdollista, ottaa sellaisetkin kuvat.

Ainiin, HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ 🙂

Tytär myös tuunasi oman vanhan, tahriintuneen mekkonsa

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *