Kesäveska

kangas Eurokankaasta, hihnat Lindexin farkkuhameen vyöstä, kaava oma

Kesää odotellessa…joka on kyllä jo hyvinkin lähellä. Tänään  jo aika ihana ilma ja huomiseksi luvassa vielä lämpimämpää, Jee!

laukun yläreuna

Mutta asiaan; tässä eräs kesälaukku, joka odottaa käyttöään. On kyllä jo käytetty pari kesää, mutta taas olis aika. Aina kun vain väri matsaa  muiden vaatteiden kanssa, niin veska mukaan ja menoksi! Tämä oli muuten eka työ, jonka tein nykyisellä ompelukoneellani. Testasin siihen heti koneen koristeommelvalikoimaa, jota vanhassa koneessani ei ollut juuri ollenkaan. Nyt saa jopa nimmarit ommeltua, Mahtavaa! Tosin ihan liian vähän on tullut hyödynnettyä noita hienoja ompeleita, kun tulee tehtyä  niin perusjuttuja, mutta pitää vähän petrata!

PFAFFin expression 2038 omp.kone

 

Yksi juttu vielä tästä veskasta: laitoin siihen erään vanhan, mutta ehjän vetoketjun, ties miltä vuodelta olikaan peräisin.. Ja eipä ollut kauaakaan laukku ollut käytössä kun vetskari hajos, ei siis ollutkaan enää niin hyväkuntoinen… Kyllä potutti, olin kuitenkin nähnyt aika ison vaivan sen ompelussa. Nyt on vain tarrakiinnitys. Mutta, tässä nähtiin taas, että nuukalla on p… loppu!!!!! Tosin aion silti jatkaa kierrätystä käsitöissäni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *