Talvinen tervehdys!

Helmikuu lähentelee loppuaan ja hienot talvisäät on tällä hetkellä, mutta en tiiä sit milloin vesisade yllättää ja tulee inhoamani loskakelit. Toivon ettei vielä vähään aikaan, että pääsee harrastamaan talvilajeja. Pari aurinkoista päivää on nyt takana ja vähän lasketeltu yli 10 vuoden tauon jälkeen, esikoisen seurana lastenrinteessä, toivoen että päästään loppuviikolla isoon rinteeseen, jos vaan kelit suosii. Tavallista murtsikkaakin vähän on tänään ja eilen sivakoitu. Vaan on nuo lapsukaiset niin huonoja lähtemään sinne ladulle. Mutta “kun on kalliit sukset ostettu, niin kyllä niitä pitää käyttääkin…”

Eilen sain jopa valmiiks sellaiset turkoosit pitsineuleiset polvi- villasukat jotka aloittelin kuun alussa. Oli pakko kokeilla saanko ne aikaiseksi, nimittäin olen neulonut lähinnä suoraa ja joustinta yms. pipoihin ym sopivaa. Oikeastaa neulontaa en ole harrastanut vuosiin. Opiskelujen jälkeen olen varmaan tehnyt yhden neuletakin äidin värjäämistä langoista ja senkin teko kesti vissiin noin kaksi vuotta:))) En siis ole neulonut  tai virkannut, koska se on niin HIDASTA. Kunnes muutaman vuosi sitten aina syksyisin iski neulevimma ja tänä vuonna se ei lopahtanut edes joulun jälkeen niinkuin yleensä. Ehkä jossain vaiheessa teen vielä muutakin kun vain asusteita.

Tässä jokin aika sitten ompelin myös tuollaisen turkoosin ihan perus T-paidan kankaasta, jonka äiti kerran heltyi ostamaan mulle Eurokankaasta kun satuin sitä kehumaan. Tosi ihana kuosi, mutta en tiiä onko se kuitenkaan mun päällä niin ihanan näkönen… Kangasta jäi vielä, pitää kattoa mitä tekisi lopusta, ehkä jonkin toisen mallisen paidan tai topin, ken tietää..

Viime aikoina on muuten tuo TURKOOSI ollut aika vahvoilla mun värikartassani, yritän hankkia muitakin värejä, mutta aina se tietty vain vetää puoleensa:)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *