Kankaat matkalla

Tänään ompelin yhden t-paidan keltaisesta trikoosta. Samaisesta. josta on valmistunut jo toinen pusero sekä pipo. Eli nyt on saatu koko kangas kulutettua ja silloin ei voi olla muuta kuin tyytyväinen. Inhoan pieniä tilkkuja, joita jää, muttei kuitenkaan viitsi heittää roskiin.

Tämä keltainen sekä toinen trikookangas ovat sellaisia, jotka äitini osti kerran, about pari vuotta sitten, täältä paikallisesta kangaskaupasta ja vei kotiinsa. Annoin mukaan myös kaavat, joilla tekee itselleen puseron. Mutta kas kummaa, kaapin perällä ovat pysyneet sekä kangas että kaavat. Nyt vappuna kotona käydessäni otin ne mukaani, takaisin tänne ostokaupunkiin, ja ajattelin toteuttaa niistä jotain. No, nyt on sitten molemmat käytetty ihan loppuun, tosi simppeleihin kesäasuihin. Molemmissta siis tuli paidat äidille, ja jäljelle jäävästä kankaasta oli lupa tehdä jotain omaan käyttöön. Seuraavaksi tuotokset lähtevät taas takaisin sinne, mistä mä ne tänne raahasin.

Huomautuksena vielä, ettei kyseistä kangaskauppaa täällä enää ole. Harmi, että yleensä pienestä paikasta kaikki hyvät erikoisliikkeet kaikkoavat hyvin pian 🙁

This entry was posted in kankaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *