Keittiö

Uudistin tässä vähän riemunkirjavaa keittiötäni. Vaihdoin uuden alakapan, johon ompelin pitsin tuomaan vähän ilmettä. Sohvalle tein parit oranssit tyynynpäälliset (kangas Vallilan sokeripala) ja myös yhden vihreän vanhasta isosta päällisestä, jonka tyynyä ei enää ole olemassa. Sohvan oranssi peitto muuten tuli äitin ja isän mukana tänne,  eli sillä on ikää ainakin yhtäpaljon kuin mulla, ja kovassa käytössä on ollut vuosia.

Yhden tavoitteen otin kesäksi: maalaan puusohvan uuteen uskoon. Se on vanha perintösohva, tallin vintiltä pelastettu punaisena, ja maalattu siniseksi, silloin kun muutin ekan kerran omaan kämppään ja halusin kaiken olevan SINISTÄ. Nyt vain tuntuu, että siihen on kauhean vaikea yhdistää niitä värejä joita tällä hetkellä haluan käyttää. Ja sitten kaikki on “sekalaista seurakuntaa”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *