Anemone-Toppi

photocollage_2017911213151604 (1)

Nyt taitaa olla jo korkein aika lisätä tänne eräs kesäinen toppi, joka pääsi menneenä kesänä ekaa kertaa käyttöön. Tämä on siis tehty Ommelliselta tilatusta turkoosista Anemone-kankaasta, jonka jo esittelin aiemmin blogissa. Kangasta oli sen verran että siitä tuli juuri tuollainen suorapötkötoppi olkaimilla ja leveällä helmaresorilla. Yläosaa myöskin reunustaa “resori” samasta kankaasta. Kangasta ei jäänyt yhtään yli.

photocollage_201791120462468

Toppia voi käyttää pelkältään tai esim. vyön ja erilaisten boleroiden kanssa. Se sopii sekä hameen että housujen kanssa. Joten sitä voi käyttää myös talvella laittaen sopivan neuletakin kaveriksi. 🙂

PhototasticCollage-2017-05-28-22-31-11Topissa on sauma vain takana ja ja yläreunan muoto hieman laskee kainaloiden kohdalta selkään päin. Olkaimet ovat kiinnitetty miehustan ja yläkaitaleen kanssa samaan saumaan. Eli varsin simppelisti tämä on aikaansaatu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *