Empirelinjainen t-paita

turkoosi jälkeenHeips! Tämä tekele löytyy blogin alkupuolelta, mahdollisesti jopa ekasta postauksesta, vähän erinäköisenä. Kts kategoria puserot, paidat, tunikat.

Huomasin etten juurikaan pidä siitä sellaisessa muodossa. Ensin jatkoin helmaa leveällä resorilla, mutta se ei sopinut ollenkaan meikäläisen muotoihin, joten seuraavaksi nostin resorin huomattavasti ylöspäin. Pikkasen piti ommella sivuista sisään sekä itse resoria piti hiukan muokata vartalon mukaan. Nyt sitten tuli tälläinen empire-malli, joka ei salli yhtään keskivartalo-lihomista. Jollain tavalla musta väri tekee kuitenkin siitä hoikentavan, ja olenkin  tähän malliin huomattavasti tyytyväisempi kuin edellisiin. Yes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *