Olkkarin kesäasu!

Olohuone kaipasi kesäksi vähän uutta väriä, mutta mistään ei meinannu löytyä mieleisiä kuoseja verhoiksi,  mieleiseen hintaan, ja jotka ois vielä sopinut muihin olkkarin väreihin, koska en kuitenkaan kaikkiä tekstiileja ajatellut laittaa uusiks. 

Kerran sitten olin kaverin kanssa Eurokankaassa ja satuin näkemään ihanan värisiä verhokankaita halpaan hintaa. Sitten vähän summassa ostin pakalta pinkkiä ja palalaatikosta pari isoa palaa turkoosia, jotka olivat ihan pilkkahintaisia. Kangas on kevyttä voileeta, jossa on ruutukuosi. Kyseista mallia en varmaan ois ostanu, jos hinta ois ollu enemmän, mutta edullisuus ja värit houkuttelivat nyt.

Pinkki kangas meni kokonaan ja yläkappaankin ois voinu hiukan enemmän materiaalia tuhlata, mutta kun ei sitä enää ollut, niin näillä mentiin. Uusien verhojen kaveriksi jätin vanhat limet voileeverhot, koska lime oli ennen yksi olkkarin pääväreistä  ja mielestäni se sointuu pinkkiin ja turkoosiinkin.

sohvatyynyt

sohvatyynyt

olkkarin uudet verhot

Sohvalle halusin myös samoja värejä, että samat sävyt jatkuisi muuallakin. Ja se vasta vaikeeta olikin. Loppujen lopuksi sohvalle löysivät tiensä Jyskistä ostetut satiinityynynpääliset, ei ihan samaa sävyä eikä tyyliäkään, mutta saa kelvata. Vähän liian isojakin muuten olivat kuin sisätyynyt jotka ostin myös Jyskistä. Eli pienennyshommiin jouduin. Sitten myös limen ja turkoosin värinen fleecepeitto lähtivät sieltä mukaan myyjän mainostaessa niitä kassalla lisämyyntinä. Jospa sitten kun kissa on kesälomilla, laittaisi fleecen nojatuoliin. Aika halpa muuten tuo Jysk, ennen en oo sieltä juuri mitään ostanutkaan, ja nyt lähti iso säkki mukaan. Ainiin yks ostos oli vielä päiväpeitto esikoisen sänkyyn. Koko satsi lähti alle kolmellakympillä:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *