Tuunattu asu: Farkkuhame ja trikoopaita

inCollage_20190820_074234343 (1)Eräät Lindexin farkut olin jo kerran lyhentänyt, mutta nyt olivat jo kuluneet sen verran kriittisestä kohdasta ettei kehdannut enää julkisesti käyttää. Ja kotihousuthan tiukat farkut ei oikein ole. Joten jotain niille ajattelin tehdä, koska roskiinkaan ei tietenkään raaski heittää. Kaapista löytyi muitakin farkun osia, joita hyödynsin tässä muutosprosessissa.

Hameen yläosa tuli suoraan housuista ja helmaan leikkelin suikaleita useimmista eri farkuista. Leikkasin noin suurinpiirtein lantion ympäryyden mitalta alaspäin hiukan viistoittuvia kaitaleita. Ihan eitietenkään ensileikkuulla kaikki ollut sopivia vaan piti hiukan vielä purkaa ja muokkailla sovittamalla lopputulosta päällä, että helmaosa näyttää järkevältä. Mahdollisimman helpolla halusin kuitenkin päästä ja leikkasin kaiki kaitaleet niin että alareunassa oli valmiiksi käänne eli helmaa ei tarvinnut olleenkaan päärmätä.

20190814_125650Samaan syssyyn tämän hameen kanssa lyhensin erään Lidlin trikoomekon paidaksi, joka sopii juuri tämän hameen kanssa ja nyt sitäkin on helpompi käyttää. Tässä viimisessä kuvassa valitettavasti värit vähän valehtelee. Ulkona jotenkin valaistui värit liian kirkkaaksi ja yritin niitä muokkailla, mutta eivät siltikään näytä aidoilta. Sävyt ovat tosiaan enemmän harmaanmustia kuin sinisiä.inCollage_20190818_173714745

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *