Putkikassi

Nyt kun on kaikki retrojutut vähän niinkuin IN, niin sain idean tehdä putkikassin. Kooltaan tein siitä vaikkapa treenikassiksi sopivan. Tai sitten se riittäisi kooltaan esim. viikonloppureissulle otettaville kamoille.veska1Harmaan, ihoa inhottavasti kutittelevan, hiukan kimaltelevan neuleen lisäksi materiaaleina on käytetty farkkuja sekä sammareita, farkkuhameen vyötä ja erilaisia nauhoja. Neule muuten on jo useammankin kerran kierrätetty, nimittäin olen ostanut sen kirpparilta tooosi kauan sitten.

Vuorina on vanhan helmalakanan helmaa (ihan kuin uutta, koska helmaosa ei kulu käytössä) ja vahvikkeena vielä piilossa tukikangasta sekä paksua ruutukangasta, jota on myös sisätaskuissa. Hihnat jouduin tekemään osista, kun ei ollut mitään kangasta/nauhaa tarpeeksi pitkinä pätkinä. Kannettavat osuudet on leveää, huonosti venyvää kuminauhaa, joka on päällystetty turkooseilla sammareillani.  Näkyviin jääneet ompeleet olen piilotellut erilaisilla nauhoilla.

Muuten kassin materiaalit ovat kierrätettyjä, paitsi vetoketju, vuorin vahvikkeet sekä pilkullinen nauha ovat uusia ja käyttämättömiä. Sammarit pätkin shortseiksi ja lahkeen siistit kohdat pääsivät tähän tekeleeseen. Harmi etten tästäkään saa sellaista kuvaa, jossa kangasmateriaalit olisivat ennen-muodossaan.veska

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *