Mekon muodonmuutos

sixties-mekko

ennen

 

Phototastic-25_6_2016_04b98de6-c53d-4165-b044-dd9a2eae9b43

jälkeen

Yhtäkkiä päätin, että leikkaankin poikki yhden mekon. Kyseessä on siis mekko, jolla on vähän perintöarvoakin,,, joten ei ollut ihan helppoa saksia helmaa. Mutta helmassa kuitenkin oli sellaisia likajälkiä, jotka ei välttämättä kauas helman heiluessa näy, mutta siellä kuitenkin käyttäjäänsä häiritsevät. Nyt helmakappale odottelee, josko puhtaista osioista, jotain voisi tehdä!

dscn2415

Lisäsin vielä myöhemmin pitsiä ja kangasta, koska helmasta tuli ensiksi hieman liian lyhyt

Tykkään kyseisestä retrokankaasta kovasti, mutta mekkoa käytin loppujen lopuksi tosi vähän. Ajattelin, että jospa sillä tuossa lyhyemmässä muodossa olisi enemmän käyttöä. Voi käyttää vaikka talvellakin, jonkun neuleen tai boleron kanssa. Ja nyt se sopii sekä housujen että hameen kaveriksi. Katsotaan miten käy, jääkö kaappiin vai tuleeko käyttöön.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *