2 x yläosatuunaus

Kolmesta vaatteesta kaksi! Eli pari trikoopaitaa ja yksi neule kiekkuivat kaapissa, ja kaikkia kyllä käytin, mutta aika vähän. Kaikki olivat aivan ehjiä ja puhtaita ja kaikinpuolin hyvässä kunnossa, mutta jostain syystä niissä oli jotain sellaista, etten niitä paljon käyttänyt.

sin.neule ja paita

musta ja sin.

No, rupesin mietimään, mitä niille voisi tehdä. Esim. neuleen väristä tykkäsin tosi paljon, mutta jotenkin se oli vaan “mamma”. Neuleen siis katkaisin poikki rintojen alta ja resorin irrotin. Kiinnitin resorin yläosaan, johon samalla ompeleella kiinnittyi myös mustan paidan helmaosa. Näin ollen se näyttää siltä että napamittaisen neuleen alla olisi musta trikoopaita.

sin. neuleen tuunaus

Lindexin ja Lidlin muotia yhdistettynä

Neuleen pääntie on aika avoin eli siihen pitäisi vielä keksiä joku peitekappale. Toistaiseksi pidän alla erillistä toppia. Resoriosaan vielä siirsin ylijäävästä osasta toisen napituskaitaleen ja napit.

nappikaitaleet

Napituskaitaleet sijoitin sivuun keskikohdan sijasta, jotta vaikutelma olisi “kevyempi ja hoikempi”

Sitten vielä mustan trikoon yläosaan leikkasin sinisestä alaosan. Ainoastaan sinisen yläosa sekä kaitale neuletta jäi käyttämättä. Mutta lopputuloksena siis pari uutta yläosaa käyttööni, nopeasti ja aivan ilmaiseksi.

sin. ja musta yhdistettynä

Lindexiä ja omatekoista muotia yhdistettynä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *