Halloween-mekko

hallowen herkut

Halloween herkkuja voimistelijatyttöjen bileistä v.2013

mekko takaa

mekko takaa

halloween-mekko 1.

mekko edestä

HAPPY HALLOWEEN! Tässä mekko, jonka tein muutama vuosi sitten päiväkodin Halloween-pippaloihin. Mekko on kursittu kokoon kangaskaapin sisällöstä. Käytetty on sekä uutta että vanhaa materiaalia. Uutena  halloweenasuja ajatellen on ostettu ainoastaan hämähäkkiverkkokangas (hihassa ja etumuksessa), joka oli ostettu toista mekkoa varten. Helmaan on piirretty kangastussilla.Tein siis myös toisen mekon, mutta siitä en löytänyt yhtään kuvaa. Se on puna-musta hämähäkkipuku, ja vieläkin meillä, mutta laiskana en saa aikaiseksi siitä otettua kuvaa ja varsinkaan liitettyä tänne. Tämän mekon olen jo saanut myytyä jatkokäyttöön.

helma

mekon helma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *