Nostalgiaa

ennen

jälkeen

miehusta

JEE JEE, nyt on vinttilöydöistä saatu aikaiseksi yksi mekko, oisko se sitten jopa vintagea vai retroa vai jotain muuta tyyliä, mene ja tiedä!! Idea tämän  mekon korjaukseen lähti eräästä tulevan elokuun Nostalgia-illasta naapurikaupungin tanssilavalla. Jos vaikka sinne pääsisi, niin olisi ainakin asu tyylin mukainen.

Mekot joita vintiltä löytyy, ovat ihania, mutta kaikissa on se sama ongelma, että ovat hiukan :))pieniä meikäläiselle. No, vaikka tämän tuunasin, ei silti koko muuttunut, saumanvaroissa ei ollut juurikaan varaa, eikä helman malli muuten antanut periksi muuttaa sitä, joten, ei muutakuin laihikselle!! 🙂  Eli, mekko oli siis miehustastaan vähän rikki, tod.näk. kärsinyt liian kuumasta silitysraudasta, niin sitä piti korjata, jos aikoo sen päällensä julkisella paikalla pistää. Vintin kätköistä löytynyt pitsinen hihaton paita sopi tähän tarkoitukseen kuin nakutettu. Vain vyötärömuotolaskokset ompelemalla ja oikeaan muotoon leikkaamalla etukappaleesta sai puuttuvan osan leninkiin. Takapuolta ei tarvinnut onneksi korjata mitenkään, kun siellä on vetoketjukin. Eli todella simppeliä tuunausta tämä!

vyö

Vintillä oli myös ihana frilla-alushame, joka sopii mielestäni oikein hyvin tämän mekon alle tuoden muhkeutta sekä lisää pituutta helmaan. Asun viimeistelee vyö, joka on jo matkan varrella myöskin kärsinyt, muttei onneksi vielä katkennut.

Ei muuta kuin tansseja odottelemaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *