Tanssiinkutsu

Tässäpä tulee uusinta tuotantoa. Tai hame on uusi tekele kankaasta, joka on hankittu jo pari vuotta sitten (kuva aiemmin blogissa). Kangaspala tuli käytettyä lähes kokonaan, vain pieni suikale jäi, mistä saa esim. pikkuhuivin. Vuoriksi löysin Jättirätistä hyvin laskeutuvaa limeä trikookangasta. Hyvän laskeutuvuutensa ansiosta hame sopii hyvin esim tanssimiseen, ja kerran onkin jo testattu kyseiseen tarkoitukseen ja hyvin toimi, helmat heilui. Yksinkertaisen hameen  kaava on Burda-lehdestä 6/2004.

 

Yläosa on tehty jo monta monta vuotta sitten serkun häihin erään toisen hameen kaveriksi, mutta sopii varsin hyvin tämänkin hameen kanssa. Sekä hameen että puseron helman kulmikkuus toimii hyvin yhdessä.

 Mieheni kommentti muuten tästä hameesta oli että “tätimäinen”, mutta,, ollaan sitten tätimäisiä!!!

This entry was posted in Ompelu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *