Pianon suojakangas

Pianokauppoihin ei kuulunut mitään suojapussia tms.koskettimille, niin sellainen oli pakko sitten väsätä kaapin kätköistä löytyneistä materiaaleista.

Aiemmin olin tehnyt lime-mustasta Vallilan Kelohonka-kankaasta tyynynpäälliset olkkariin ja sitä kangasta oli sen verran että pystyi vähän muita yhdistelemällä väsäämään sopivan kokoisen pölysuojan koskettimille. Onpahan jotakin yhtäläisyyttä olkkariin, jonka kupeessa pianokin on.
Kelohonka oli muuten löytö Kodin Ykkösen palakorista. Maksoi 12€ ja siitä sai yhden ison ja kaksi normaalinkokoista sohvatyynyä tämän pianojutun lisäksi. Normaalilta metrihinnaltaanhan kyseinen kangas on tosi kallis. Eli tämä oli HYVÄ LÖYTÖ!

This entry was posted in Ompelu.

One thought on “Pianon suojakangas

  1. Onpas tyylikäs! Toi on niin ihanaa toi Kelohonka -kangas. Haaveilin Kelohonka-verhoista Anttilassa, mutta olivat tosiaan aika hintavat. Mahtavaa kun osaa tehdä itse vaikka mitä! Kiva Blogi sulla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *