Kevätpäivän aurinko

Aurinkoasu luistelukoulun kevätnäytökseen

Tänään saatiin lämmitellä vähän jopa auringossa, ja huomenna vissiin on luvassa sitä vielä enemmän. Siitä sainkin

Helmassa muutama paljetti

Helmassa muutama paljetti

ajatuksen laittaa tähän erään pari vuotta vanhan kuvan, jossa luistelukoululainen poseeraa aurinkona esityksen jäkeen. Alla on joulunäytökseen tehty luistelupuku, joka päällä esitettiin lumihiutaleita, ja päällä sitten äidin

lumihiutalepuku

Lumihiutalepuku

Lindexin kesäpaidasta tehty “poncho” ja jaloissa säärystimet, jotka ovat niinikään Lindexin topin uusi elämä.  Ja paidasta riitti vielä just sopivasti kypärään väriä. Molemmat keltaiset olivat sen verran kärsineitä, etten  enää halunnut niitä varsinaisessa tarkoituksessaan käyttää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *