Hevipussit

Olen pitkään miettinyt, että pitäisi katsastaa lapsuuskotini vintti, jos sieltä löytyisi materiaalia kestohevipusseihin, mutta se on ainainCollage_20211122_082926432 vain jäänyt… No, nyt päädyinkin eräälle toiselle vintille, ja sieltähän löytyikin ihania pitsiverhoja. Osa oli kylläkin jo niin hauraita,että niistä ei enää ollut mihinkään. Mutta pari hyvääkin löytyi, ja niistä valmistuikin kasa pussukoita. Kaikki nyörit ym.sulkijat löytyivät mikä mistäkin, eli mitään tarpeita en kaupasta ostanut. Osaan lisäsin vielä kangassuikaleen, johon voi kiinnittää punnitustarran. Osa taas on ilman, eli ne ovat ns.Lidl-pusseja. 🙂 Ja tarra kyllä juuri ja juuri pysyy pelkässä pitsissäkin.

Nämä ovat ekologisia kun muovia ei tule tuhlattua niin paljoa. Jos jotain huonoa, niin hiukanhan nämä painavat, n.17 g nämä mun pussukat. Se ei tuo paljoa lisää hintaa. Ja painoahan saa aina säädeltyä esim.sillä, millaisia nyörejä käyttää. Yhtenä plussana myös ulkonäkö. Minusta ainakin on ihanaa sujauttaa omput pitsipusseihin.

Muutama näistä on omassa käytössä, muutama annettu tuliaisiksi/lahjoiksi, ja jouluna aion antaa vielä muutamalle, etteivät jää kiekkumaan omiin nurkkiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *