Tietokoneen suojakotelo

Jokin aika sitten ostin itselleni oikein oman tietokoneen, eli tämän jolla nyt näpyttelen. Ajattelin, että siitä täytyy pitää hyvää huolta,koska en ole mikään tekniikkaihminen ja hanki kokoajan uusia ja parempia vempeleitä. Tämä siis saa riittää ja pysyä ehjänä ja siistinä. En kuitenkaan raaskinut ostaa mitään suojusta, koska ajattelin, että kotoa varmasti löytyy jotain materiaalia siihen.PhotoCollage_20200114_193845479

Onneksi olin säästänyt vanhan työtuolini pehmusteet. Ja vuosia ne olivatkin jo kiekkuneet kaapin perukoilla. En ollut raaskinut hävittää niitä senkään takia, koska ne oli tehty itsevärjäämistäni kankaista. No, nyt ne saivat uuden elämän. Vähän tiukkaa teki ja hiukan jouduinkin jatkamaan toisella kankaalla, mutta kone sai kuitenkin suojan. Vetoketju myös kierrätetty, eikä se kovin kaunis ole, mutta hoitaa hommansa. 🙂PhotoCollage_20200112_221750388

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *