Treeni-/viikonloppulaukku

Käsityölehdessä näin treenilaukun ohjeen ja ajattelin että voisin sellaisen itsekin tehdä farkuista.

jumppakassi1

Mallin otin suoraan lehdestä, mutta koska tein sen niin erilaisista materiaaleista, niin lopputulos näyttää aivan erilaiselta. Tein tämän jo ennen putkikassia, vaikka se tänne blogiin tuleekin vastanyt putkelon jälkeen. Tämä myöskin toimii matkakassina pikkumatkoilla, koska sinne mahtuu yllättävän paljon tavaraa.

 

treenilaukku1

sisään mahtuu hyvin jumppakamat

Tässä kassissa kaikki on kierrätettyä tukikangasta lukuunottamatta. Laitoin laukkuun sinisiä tilkkuja sekä mustaa, joka on peräisin isännän housuista, jotka olin joskus värjännyt vaaleista mustiksi, mutta ne olivat jääneet kaappiiin lojumaan. Suoraan etuosasta muodostuu taskuja laukun ulkopuolelle ja takataskut ovat pohjakappaleen yläosissa.  Hihnat ovat olleet käytössä urheilukassissa, jonka vetoketjut tulivat tiensä päähän. Kassi lensi muuten roskiin, mutta hihnat pelastin ja niille löytyikin melkein heti käyttöä.Vetoketju taas on irrotettu omasta vanhasta ulkoilutakistani.

DSCN1783

kukkanen kirpparilta löydetystä pitsiliinasta

Näin jälkikäteen ajattelen, että laukun sisälle olisi pitänyt laittaa vielä yksi vahvikekerros, niin se olisi tukevampi. Ja olkahihna olisi pitänyt kiinnittää vähän ylemmäksi. Jos kassissa ei ole paljoa tavaraa, niin se heiluu ärsyttävästi sitä olalla kantaessa. Eli seuraavan kerran  muokkaisin kaavan kokoa pohjakappaleen ja hihnojen kiinnityskohdan osalta. Seuraavan kerran laittaisin myös sisäpuolelle ainakin yhden taskun. Nyt olin hätäinen suunnitteluvaiheessa ja unohdin taskut kokonaan.

päälinen ja vuori

Vuori oli helppo yhdistää valmiissa muodossaan päällikappaleeseeseen ihan viimeisenä

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *