Syksyn tullen…

Voi voi, nyt on kyllä jäänyt bloggailut aivan taka-alalle. Pitäis vähän skarpata!  Kyllä tässä kaikkea pientä käsityöhommaa on tullut silloin tällöin tehtyäkin, mutta ei oikeastaan tänne lisättävää, siis kuvien muodosssa. Paitsi muutama tiskirätti kylläkin. Lisään ne joku kerta. Tänään viimeistelin eräät kaverin lapsen toppikset, jotka vaativat polvien ja vähän muidenkin kohtien paikkailua. Nyt niillä ehkä mennään vielä ensi talvi. Niitä ennen paikkasin jo toisten toppahousujen polvet. Aika haastava homma muuten, kun siellä ne sisälahkeet, ja muutenkin kapea lahje,  vähän jarruttivat ompelua…

Joitain muitakin pieniä korjausompeluja olen tehnyt. Ja yksi pienennetty pöytäliina odottais reunojen ompelua, ensin vaan pitää saada uusi lime-lanka, kun edellinen on loppu. Ehkäpä käyn muuten huomena päivällä ostamassa, kun vapaapäivä kerta ja autokin kotosalla, niin pääsee kangaskauppaan asti.  Juu, niin teen! ( Jos nyt saan pitää vapaaapäiväni…viime viikolla olin töissä molemmet vapaapäiväni:( )

Kesällä muuten tehtiin Pärnuun muutaman päivän reissu ja sieltä tuli yksi värikäs kangas ostettua. Kaappiin on vielä jäänyt kun en tiiä mitä tekis. Siitä sais mekkoo, tunikaa, hametta tms…Tallinnassa muuten ajettiin vain ohi ihanien isojen kangaskauppojen. Sinne kyllä tekis mieli lähtee ihan niiden “putiikkien” takia!

Nyt muuten on syksy jo tullut, mutta neulomisinto ei ole vielä iskenyt, outoa!

IMG_5725

Pärnun hiekkarannalta

This entry was posted in Muut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *