Kangaskassi

Tämä työ on jatkoa edellisestä verhosavotasta.

Vaaleanpunakukkaista kappaa lyhensin uuteen ikkunaan sopivaksi, joten kangasta jäi yli. Näin aluksi tein siitä pikkukassin tytölle, jonka huoneeseen verhokin tuli. Kassia voi sitten käyttää mihin tarkoitukseen ikinä haluaa. Vaikka jumppakassina tai  ottaa mukaan yökyläreissulle varavaatteille tai unilelulle.

Sen verran kangasta jäi vieläkin, että siitä tulee toinenkin kassi tai jotain muuta. Aika näyttää, mitä siitä syntyy…………………….Ja siitä syntyi tyynynpäälinen, jonka aion antaa myös samaiselle tytölle jolle laukku sekä verhotkin kuuluu. Vihreä vinonauha sekä brodyyri ja sisätyynyn ainekset löytyi omasta takaa myös eli satsaus tähän tyynyyn oli vain työ!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *