Virpomisasu 2012

Kengurutakki

Tällä vasemmassa kuvassa olevalla asulla virvottiin tänä vuonna. Alunperin kengurupuku on tehty pari vuotta sitten luistelukoulun naamiaisiin, mutta sen verran reilun kokoisena, että mahtuu vieläkin ex-luistelukoululaiselle. Kankaan ostin aikoinaan eurokankaan palakorista edullisesti. Nyt vain käyttäjä halusi somisteeksi pari rusettia pääsiäisen kunniaksi, ja niihin materiaalisti  löytyi helposti oman kangaskaapin sisällöstä.  Kangasta jäi vielä aika paljon puvun jälkeen, ja aikansa kaapissa maattuaan, sai pikkusisko siitä “kengurutakin”. Ainoastaan vatiini vuorin alle ja vetoketju piti käydä ostamassa kaupasta eli jos ei entisiä ostoksia lasketa tällä kertaa materiaalikuluihin, aika halvaksi tuli takki. Paitsi, suhteesssa kankaisiin, vetoketjut ja kaikki pikkusälät ovat tosi kalliita!! Ja, tekopalkkojahan ei ikinä lasketa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *