Koruja

Pientä koruaskartelua viimeisten kesälomapäivien kunniaksi 🙂

20190809_190030
Nämä kaikki ovat helmet peräisin vanhoista koruista, joko kaupasta hankituista tai itsetehdyistä, jo kerran katkenneista tai muuten sopimattomista. Esim. sähkönsinisistä korviksista oli hukkunut toinen pari, niin tein yhdestä kaksi! Hopeinen sydän oli jostain kummasta ilmestynyt helmivarastooni, niin käytin sen vaaleaan koruun!

Kaikille uusille koruille löytyy myös pari joko kaulaan tai korviin. Pitkä sininen kaulakoru on valmiina ostettu Jalokivigalleriasta.

PhototasticCollage-2019-08-11-18-18-34

Koruja!

korutKoruhelmiä varastoistani löytyy läjäpäin, mutta niistä ei ole tullut pitkään aikaan tehtyä mitään. Ehkä se johtuu siitä, että parhaat päältä on käytetty. Ja minähän en nuukana lisää osta ennekuin vanhat on käytetty!!turk.helmetNyt kuitenkin käytin kaikki keltaiset helmet sekä turkooseja, joita oli muutamia jäjellä. Suurimman osan kuitenkin sain vanhoista koruista, jotka purin, kun olin jotenkin kyllästynyt niihin. Niistä riitti helmiä myös pieniin korviksiin.kelt.helmet

Nostalgia-leningin korut

Tässä vielä korut, jotka on tehty helmivarastostani löytyvistä materiaaleista edellä olevaa sixties-leninkiä ajatellen. Tosin ranteessa oleva toinen vihreä koru jo aiemmin esitelty kaulakoru. Mutta koska sekä lila että vihreä on tehty joustavaan korulankaan, niin niitä voi tarpeen mukaan pitää joko kaulassa tai ranteessa,  ja joko yksin- tai moninkerroin.


Koruilua

Lisäsin  parit korut tähän, mitkä tein vähän aikaa sitten. Helmiä on kertynyt paljon vanhoista hajonneista sekä Tiimaristakin on tullut niitä ostettua ja joskus tooosi kauan sitten itse pyöriteltyä gernit-massasta. Samalla muuten valmistui lasten tekemänä oikein urakalla ystävänpäiväkoruja hoitotätejä myöten. Niistä ei valitettavasti ole kuvia. Itse puolestaan olin itsekäs ja tein vain omaan käyttöön.

Punaiseen sarjaan tein muuten myöhemmin vielä korvikset, jossa vain punaiset pallot, eli yksinkertaisempi tyyli.

Lisäys vielä kuvatekstiin, että Tiimarin koruissa on kyllä mukana jokunen muukin helmi, mutta suurimmaks osaks Tiimaria!!

Tiimarikorut

Korvikset ja helmet kierrättäen