Tammikuun kuulumisia

Nyt on sitten uusi vuosi lähtenyt käyntiin , ja käsityöharrastuksetkin taas palautettu kuvioihin. Ompelukoneet on  kaivettu joululomalta esiin ja DSC_0015tehty lähinnä jotain ihan pienimuotoisia korjaushommia. Mm. äitiyshameeni sain vihdoinkin muutettua sopivaksi nykyiselle mahalleni, seitsemän  vuottahan sitä jo suunnitelinkin! Kuopus nimittäin täytti 17.1 kokonaiset 7 v.

Virkkuukoukkua ja puikkojakin olen jo hiukan käyttänyt. Tehtiin tässä tammikuussa kuopuksen kanssa junalla matka mummulaan, ja siinä matkallahan on erinomaista neuloa tai virkata. Tiskirättilankoja oli vieläkin jäljellä, joten aloin tuhlata niitä. Yhden sain sen matkan aikana päättelyä vaille valmiiks ja toista hiukan aloitin kotimatkalla. Eilen sitten päättelin ne molemmat ja lankoja jäi vieläkin ainakin yhteen rättiin.DSC_0008

DSC_0014

Tässä Räppis jo näyttää vähän kärsivältä:(

Kissafanin kuviot ovat myös sen verran muuttuneet, ettei tänne blogiin enää saadakaan tuoreita kuvia meidän kissavanhuksesta. Nimittäin marraskuussa 2012 jouduttiin tekemään kipeä ratkaisu ja päästää meidän Räppänä tuskistaan. Olihan se jo saavuttanut kunnioitettavan, reilun 17 vuoden iän. Tässä vielä viimeisimpiä otoksia kattilaisesta.

This entry was posted in Muut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *