Jakkarapäivitys

 

Mummun perintöjakkara

Mummun perintöjakkara

Apuaaaa, nyt on kyllä tämä blogi ollut ihan tuuliajolla, I`m so sooorryyy!!!!!IMG_20211125_215013615 2

Mutta on kyllä ollut tärkeä osa ompeluanikin huonolla tolalla, nimittäin mun vanha kunnon jakkara ei meinaa jaksaa enää…mutta onneksi se on päässyt käymään “tuolitohtorilla”. :), ja asiaan on tullut parannusta. Tosin silti meinaa reistailla, eli taas odottaa korjailua… Ja koneetkin kyllä ovat kaivanneet huoltoa jo kauan ja nyt vihdoin sain sen homman päiväjärjestykseen. Eli nyt toimii tikit ja lamputkin auattavat vanhaa näkemään. Mahtavaa. Aina on jotain kuitenkin tullut väsättyä, joten vähän viiveellä alkaa ilmestymään tänne päivityksiä. 🙂IMG_20211103_103420260

This entry was posted in Muut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *