Bambuneule

Pitkästä aikaa innostuin neulomaan vaatetta. Yleensähän teen vain asusteita yms. pientä. Tämä neule tuli lahjaksi eräälle 1-vuotta täyttävälle pikku neidille, eli sen verran pieni kooltaan, että ajattelin siitä selviytyväni. 🙂

Käytin bambu-lankaa ja tein sen 3,5 puikoilla, mikä oli kyllä aika haastavaa, koska lanka oli aika liukasta ja niin olivat puikotkin. Mutta sain kun sainkin tehtyä viisi kappaletta ja yhdistettyä ne, jonka jälkeen vielä neuloin pääntien ja ompelin napit. Helman myös viimeistelin virkkaamalla. Eli valmista tuli! 🙂 Jee Jee!

Koko neule muodostuu helppotekoisesta reikäneuleesta. Ohje on lehdestä NOVITA muksu/2008. Lanka löytyi Lankamaailmasta ja on nimeltään POMMIX BAMBOO, jossa on 70% bambua ja 30% puuvillaa. Tätä lankaa on kahta vahvuutta ja tähän käytin paksumpaa versiota. PhototasticCollage-2018-04-09-12-25-50

PhototasticCollage-2018-04-09-12-38-41

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *