Kesämaalauksia

sohva ennen

sohva ennen

Jo viime kesänä oli tarkoitus maalata sininen puusohvamme uuteen uskoon, mutta se vaan jäi…No, nyt vihdoin ajattelin, että on pakko tehdä se. Kissa ja lapset olivat kesälomalla mummulassa, niin sitten oli maalaamiseen oiva tilaisuus. Ja säätkin suosivat suht hyvin, ajattelin nimittäin maalaamista ulkona. Tosin sohvan pari kertaa maalattuani ja sen ollessa terassilla, heräsin yöllä kauheaan sateen ropinaan. Ei muuta kuin äkkiä sängystä ylös ja sohva sisälle, ja sit takas unten maille.

pöytä ja kommuutti

pöytä ja kommuutti, maalina coloria design kalustemaali, valkoinen puolihimmeä

Innostuin niin maalaamisesta, että menin takas paikalliseen rakennusliikkeeseen ostamaan maalia. Ajattelin kuitenkin että selviän pienellä määrällä, niin jouduin ostamaan toista maalia kuin sohvaan, koska kyseistä sävyä ei voinut sekoittaa niin pientä määrää. Mutta lähes saamansävyistä valkoista löytyi myös valmiina. No, maalattuani kommuutin sinisestä valkoiseksi, rupesin maalaamaan myös pöytää. Ja sehän tarkoittaa sitä, että pikkupurkki maalia ei todellakaan riittänyt, kun yksi maalikerros ei riittänyt kumpaankaan, eli ei muuta kuin maalin ostoon mars. Pöydässä käytin tosin vielä keltaista maalia, jota oli jäänyt seinien maalauksesta.

sohva jälkeen

sohva jälkeen, maalina coloria design puolihimmeä kalustemaali, sävynä jääruusu

Nyt siis on maalattuna keittiön sohva sekä lastenhuoneen pöytä ja kaappi. Kaikki entiseltä variltään sinisiä. Papan vanhan sohvan ihan alkuperäinen väri muuten on punainen!

 

sohvan koristepääty

sohvan koristepääty

valk.sohva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *